Joskus syksyn sävelet olivat hiukan ikäviä. Nyt ei ole aika mollille, vaikka syksy erilaisine vaikeine maailmantilanteineen voisi antaakin säveliin omia sävyjä.

Meillä FLEETBookilla on syksy alkanut todella iloisesti, aktiivisen ja tiiviin työskentelyn parissa. Olemme olleet asiakkaiden kanssa paljon yhteyksissä, ja aivan erityisen paljon mukana messuilla ja tapahtumissa. Elmian messut Ruotsissa olivat todella mukava tapahtuma ja FLEETBook sai paljon kansainvälistä näkyvyyttä omalla osastollaan. Olimme liikenteessä myös muilla messuilla, kuten Power Truck Showssa Härmässä ja Finnmetkoilla Jämsässä. Useissa tapaamisissa on ollut todella upeaa huomata, kuinka paljon asiakkaiden keskuudessa FLEETBook kalustonhallinta on tullut tutuksi ja toisaalta, että tuotteemme herättää selkeää mielenkiintoa. Haluamme olla mielenkiinnon arvoisia ja tarjota teille hyvää palvelua kohti parempaa kalustonhallintaa.

Lisäksi on ollut mukavaa, että myös tarjoamamme asiantuntijapalvelut ovat herättäneet kasvavaa kiinnostusta. Syksyn aikana olemmekin ratkaisseet yhdessä teidän kanssa jälleen uusia haastavia tilanteita. Näissä on usein kysymys korjaustyön onnistumisesta ja muista teknisistä asioista, sekä tietenkin hinnoitteluista. Muista hyödyntää meitä, kun eteen tulee haastavia tilanteita. Näkemyksestämme on varmasti hyötyä. Käy tutustu lisää:

Konsultointi ja asiantuntijapalvelut – Fleetbook

Kesä messuiluineen kääntyy pian kohti talvea. Tulevassa talvessa on varmasti paljon haasteita maailman erilasten tilanteiden johdosta. Myös uuden kaluston toimitusajat ovat venyneet jopa yli vuoden päähän. Näin hyvä ja tarkka kalustonhallinta on yhä tärkeämpää. FLEETBook auttaa tässä tarkkailussa.

Käy tutustumassa asiakaskokemuksiin FLEETBookista:

Käyttäjäkokemus FLEETBookista – kehitystä ja säästöjä – Konepörssi.com (koneporssi.com)

 

Pysytään hyvillä mielin ja ollaan tarkkoina!Elmian messuista lisätietoa: https://www.elmia.se/en/lastbil/