Oikein mahtavaa alkanutta vuotta 2023! Viime vuosi oli erittäin poikkeuksellinen ja sisälsi tapahtumia, joita ei onneksi normaalisti ihmiskunta näe vuosikymmeniin. Näiden kaikkien maailmantapahtumien keskellä meillä on muitakin haasteita, ja onneksi niihin pystymme usein myös vaikuttamaan itse paljon enemmän. Yritykset tekevät pian taloudellisia tilinpäätöksiä, mutta mietitään tässä hiukan kulunutta vuotta yleisellä tasolla.

Kulunut vuosi oli osin varsin hyväkin. Itse muistan kuluneelta vuodelta paljon hyviä ilmoja, kesä oli oikein lämmin ja parin koronavuoden jälkeen oli jo mukavasti monenlaisia tapahtumia. Ja tosiaan, korona ei tunnu enää paljoa vaikuttavan, tuntuu usein, että se on jo melkein unohdettu.

FLEETBookin osalta 2022 oli aloituksen vuosi. Järjestelmä saatiin rakennettua edellisen vuoden aikana pitkälle ja alkuvuonna pääsimme starttaamaan myynnin. Aivan upeita keskusteluja ja hieno vastaanotto; moni näki ideamme paremmasta kalustonhallinnasta tarpeellisena. Venäjän sodan myötä tulleet ongelmat ja kasvaneet polttoaineen hinnat vain lisäsivät yritysten tarvetta hallita kalustoa ja kuluja paremmin. Ongelmista selviytyminen vei kuitenkin aikaa ja vaati neuvotteluja, mutta nyt tuntuu varmasti jo paljon paremmalta. Erilaiset asiantuntijanäkemyksemme ja laatimamme arvioinnit auttoivat myös kuluneen vuoden aikana useita asiakkaita myös muissa kuin kalustonhallinnan asioissa. Saimme useita erittäin tyytyväisiä asiakkaita, jotka kokivat tämän palvelun hyödylliseksi. Oli mahtavaa huomata,  että asiantuntijanäkemykselle ja virallisille tavarantarkastuksille on selkeää tarvetta. 

Kesän jälkeinen aika näkyy hyvin myös FLEETBookin toiminnassa ja saimme kaupan näin kunnolla käyntiin. Lämmin kiitos kaikille, jotka ovat tuotteemme hankkineet ja sitä käyttäneet. Syksyn myötä vierailimme myös useissa eri tapahtumissa ja messuilla, vuoden kohokohtana olivat Elmia Lastbil -messut Ruotsissa, joissa olikin huikean hyvä tunnelma, vaikka kävijäjäärät eivät ihan huippuja olleetkaan. Suomessa myös Powertruck -messut elokuun lopulla ja myöhemmin olleet FinnMetko-messut olivat varsin hyviä tapahtumia, kuten myös useat muut messut. Loppuvuonna olimme paljon tekemisissä asiakaspinnassa saaden näin hyvää näkemystä alan tilanteista ja tarpeista. Hyvin mielenkiintoista oli edetä myös Baltian markkinoilla ja todeta sielläkin vahvaa mielenkiintoa parempaan kalustonhallintaan.

Muistakaahan käyttää järjestelmää aktiivisesti ja olla yhteydessä! Tästä on hyvä jatkaa vuotta 2023 eteenpäin!