Taannoin yrityksellämme tuli jo kaksi vuotta täyteen. Aika on mennyt nopeasti. Reilu vuosi meni FLEETBookia kehittäessä ja rakentaessa ja vuoden olemme saaneet olla teidän asiakkaiden parissa. Toki kehittämistä on taustalla tehty lisää koko ajan, näinhän se menee aina. FLEETBook ja kalustonhallinta ovat kehittyneet koko ajan.

Vaikka matkalle on haasteitakin piisannut, olemme silti saavuttaneet jo paljon. Toimiva ohjelmisto asiakkaiden parhaaksi, toimivat mallit arkeen ja mukavasti myös asiakkaita, jotka ovat olleet positiivisin mielin FLEETBookn parissa. Olemme olleet paljon teidän kanssa yhteydessä, kontakteja on kaikkiaan yli 1000 kpl, ja tämä on  vakuuttunut, että toiminallemme on tilausta. Tämä korostuu lukuisissa keskusteluissa kanssanne ja näin voidaan todeta, että jatkamme yhä paremman kalustonhallinnan kehittämistä hyvillä mielin. Oli tosi mukavaa saada myös asiakaspinnan palautetta, missä kehuttiin työtämme kalustonhallinnan kehittämisen eteen.

Toinen suosittu asia ovat olleet asiantuntijapalvelut ja HTT (virallinen tavarantarkastus) lausunnot, jotka ovat päässeet jopa hiukan yllättämään minut tarpeellisuudellaan. Olemme hoitaneet nyt lukuisia haastavia tilanteita, joissa asiakas ei ole saanut ongelmiinsa näkemystä. Paras kiitos näissäkin on palaute, mikä on ollut lähes poikkeuksetta positiivinen kysymyksen ”miksi en ottanut yhteyttä aiemmin” kera. Joten kannustan ottamaan yhteyttä ajoissa, näin ongelmatkin ratkeavat usein nopeammin.

Kevät on jo pitkällä, nautitaan siitä ja muistetaan, että kaikkea ei kannata tehdä itse. Kalustonhallintaan saat hyvän työkalun FLEETBookista, kehittämiseen ja ongelmatilanteisiin ota myös yhteyttä. Asiat selviävät kyllä. 

 

Mukavaa kevättä kaikille!