Konsultointi ja asiantuntijapalvelut

Tarvitsetko näkemystä erilaisiin teknisiin selvityksiin tai hinnoitteluihin autojen, koneiden tai muiden laitteiden ja niiden toimivuuden tai korjausten parissa? Osaamme vahvasti myös henkilöautot .

Tuliko sopimuksesta riitaa, ja tarvitset tähän hyvää näkemystä? Haluatko tukea hankintojesi kehittämiseen ja onnistumiseen tehokkaammin? Tai kaipaako oma liiketoimintasi koulutusta, sparrausta tai isompaa muutosta kohti parempaa tuottavuutta?

 

Kaipaatko apua ja näkemystä hankinnoissa, tarjousten vertailussa ja tiukassa kaupankäynnissä? Ota yhteyttä, voimme yhdessä löytää paljon uusia ajatuksia ja säästää yrityksellesi rahaa ja itsellesi enemmän aikaa. Usein hankinta ei ole helppoa. Tarjousten vertailu voi olla vaikeaa ja aikaa vievää, ja myyjien liiallinen aktiivisuus turhauttavaa. Nämä kaikki voimme hoitaa hyvässä yhteistyössä puolestasi (sovituilta osin), säästäen aikaasi ja usein rahaakin. Hankinta on usein yrityksen tärkeimpiä paikkoja tuloksen kannalta. Tämän osaamme!

Ole reippaasti ja luottamuksellisesti yhteydessä. Katsotaan yhdessä miten voisimme auttaa yritystäsi. Ensimmäinen laaja luottamuksellinen keskustelu ei maksa mitään.

 

Meillä on näyttöjä hyvään lopputulokseen johtaneista haastavista tilanteista ja hankinnan toiminnoista.

Yhteydenotot

Pasi Karjalainen p. 0400299990

pasi.karjalainen10@gmail.com