Yritys

Yritys

Yritys ja yhteystiedot

Varaa etäpalaveri

Varaa aika sinulle soveltuvaan aikaan  20 min etäpalaverille ja FLEETBook esittelylle.

12 + 15 =

Ihmisiä ja toimintaa Fleetbookin takana

Pasi Karjalainen

Pasi Karjalainen

Pasin taustat ovat autoissa ja koneissa, joista hänellä on jo pitkä vuosikymmenien kokemus, rasvamontusta rattiin ja ratin takaa johtoryhmätasolle. Pasi on toiminut laitteiden parissa laajalti, huoltanut ja korjannut, käyttänyt, myynyt ja johtanut laajoja liiketoimintakokonaisuuksia, missä palveluita tuotetaan kaikissa alan toiminnoissa. Asiakkaiden palvelu hyvin ja asiakkaan tarpeet huomioiden on ollut aina keskeisenä ohjaajana. Kalustonhallinta on näin tullut tutuksi monelta puolelta, niin teknisesti kuin taloudellisestikin. Tuotantotalouden insinööriopiskelujen yhteydessä jo pitkään kytenyt palava halu ryhtyä yrittäjäksi sai lisää puhtia opinnoista digitalisaatiosta tuotannon ohjausvälineenä ja tietojohtamisen myötä. Kun tähän yhdistetään uusi nykyaikainen teknologia, jonka tärkeimmäksi tehtäväksi tulee käyttävän yrityksen näkökulma, on Fleetbookin menestyksellä hyvä pohja, sillä näin myös sinun yrityksesi menestyy.

Nina Kangas

Nina Kangas

Nina on ollut mukana luomassa Fleetbookin taloutta, logiikkaa ja ilmettä. Talous ja sen hallinta on Ninan vahva osaamisalue, sillä tämä terveen näkemyksen omaava  Ekonomi on toiminut laajasti finanssialalla erilaisissa tehtävissä. Ilman Ninan näkemystä ja otetta, ei myöskään Fleetbook olisi niin selkeä.

Teemu Kivioja

Teemu Kivioja

Teemu on taustoiltaan todella kokenut ICT ja Digialan osaaja. Laaja ja moniulotteinen, globaali kokemus ICT alalta tuottaa jatkuvasti uusia innovaatioita ja teknologiaa, joiden avulla asiakasyritykset menestyvät yhä paremmin. Teemu luottaa digitalisaatioon, kuten koko nykyaikainen maailmakin. Työkalupakissa ovat kaikki nykyaikaisen digitalisaation edellyttämät työkalut ja taidot, ja näiden päälle vielä erinomainein kyky käyttää niitä, ymmärtää yritystoimintaa ja selkiyttää monimutkaiset ongelmat rauhallisella mutta varmalla otteella. Teemun perustama teknologiayritys Tecinspire onkin menestynyt hyvin, Teemun ja erinomaisten työntekijöiden yhteistyöllä. Koodilla kaikki onnistuu!

Kari Salo

Kari Salo

Kari on todellinen superihminen teknologiassa ja koodauksen villissä lännessä. Kari tietää heti, miten äärimmäisen hankalakin haaste väännetään koodilla sujuvaksi asiakkaan käyttökokemukseksi. Kari ei turhia selittele, vaan hoitaa homman kuin Clint Eastwood elokuvissa. Koulutukseltaan Kari on DI ja omaa upean määrän kokemusta erilaisista haastavista kokonaisuuksista globaaleiden toimijoiden kautta.

Tiia Juntunen

Tiia Juntunen

Tiia ollut yhdessä kanssamme tekemässä rakennetta hienolla ammattitaidolla ja huolellisella otteella. Tiia omaa hyvän kokemuksen kaupan alasta ja markkinoinnista, ja on kouluttautunut varsin korkealle markkinoinnin ja tietojenkäsittelytieteiden parissa. Tiian huolellisella otteella ja näkemyksien avulla moni mutkikas tilanne on lopulta oiennut laadukkaasti Fleetbookin sisälle asiakkaitamme varten, sujuvaksi toiminnoksi.

Mikko Karjala

Mikko Karjala

Mikko on graafisen alan asiantuntija. Mikon vahvuus on graafisen alan osaaminen ja visuaalinen puoli kokonaisuudessan. Ilman Mikon näkemystä ja osaamista, ei Fleetbook näyttäisi silmissä lainkaan näin miellyttävältä ja sujuvalta.

Jasper Jäntti

Jasper Jäntti

Jasper on hyvin sosiaalinen ja helposti lähestyttävä henkilö. Hänen osaamisensa piilee hänen laajassa kokemuksessa myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä. Hänen asiakaslähtöisyytensä ja ongelmanratkaisu kyvyt varmistavat, että hän lähestyy jokaista asiakastilannetta huolellisesti, positiivisella asenteella ja päättäväisyydelle löytää sopivia ratkaisuja, kaikille osapuolille. Oikeaa asennetta ja reipasta meininkiä Jasperilla, ja FLEETBookin tapaan painotuksena ammattimainen toiminta mukana jatkuvasti.

 

Peura Trans mukana kehittämässä FLEETBookia

Peura Trans on ollut koko ajan mukana kehittämässä Fleetbookia, asiakkaan tärkeä näkökulma mielessä, pilotoiden sitä ensimmäisenä. Peuralta mukana hankkeessa ovat erityisesti olleet toimitusjohtaja Kari Sorjonen ja kalustoon hyvin laajasti perehtynyt varatoimitusjohtaja Lasse Kyllönen.

Peuran tyylikäs monipuolinen kuljetuskalusto erilaisine laitteineen on tuttu näky Suomessa ja Euroopassa, ja pyöriä pyörii hurja määrä ympäri Euroopan. Peura on huolehtinut kalustostaan hyvin ja saavuttanut tästä paljon hyvää mainetta alalla. Peuran näkemykset ovat tiukat ja vaativat, kaluston pitää pysyä kunnossa ja ojennuksessa koko ajan. Tämä sama tinkimätön periaate on ohjannut koko järjestelmämme kehittämistä.

Oikea valinta

Olemme vakuuttuneita, että oikealla hallinnalla FLEETBook tuottaa käyttäjäyritykselleen merkittävää lisäarvoa ja siten kilpailuetua tiukoille markkinoille. Tämä on ollut lähtökohtamme alusta pitäen. Kaiken teemme yhdistäen kaikki kalustosi yksiköt siten, että et ole sidottu yhteenkään valmistajaan tai merkkiin kalustossasi, olemme täysin merkeistä riippumaton.

FLEETBookin kehittämisessä mukana

Fleetbook logo sininen vaaka.
Logo Peura.
Tecinspire logo.
Euroopan unionin kehitysrahaston logo.
Vipuvoimaa EU:lta logo.

Olemme saaneet tukea Euroopan aluekehitysrahastolta, Vipuvoimaa EU:lta ohjelman mukaan.

Lähetä viesti

1 + 13 =