Kuluneen kevään aikana olemme olleet tekemisissä asiakaspinnan kanssa paljon. Olemme saaneet teiltä paljon palautetta, kommentteja ja ajatuksia. Kiitos näistä kaikista. Nyt olemme julkaisseet kesäksi kovia kampanjoita, ja kauppa on lähtenyt käymään uudella otteella. Tästä tosi iso käsi ja kiitos teille, arvon asiakkaat! FLEETBook on saavuttanut paljon uusia tyytyväisiä käyttäjiä matkalla kohti parempaa ja taloudellisempaa kalustonhallintaa.

Kesäkampanjamme ovat voimassa elokuun loppuun, joten hyvin vielä ehdimme tekemään teillekin hyvää yhteistyötä kalustonne hallinnan kehittämiseen. FLEETBook kalustonhallinta on nyt tosi edullinen, etu kannattaa käyttää kesällä hyväkseen!

 

Kaipaatko apua ja näkemystä hankinnoissa, tarjousten vertailussa, tiukassa kaupankäynnissä tai hankalissa tilanteissa vaikkapa työn tai toimituksen epäonnistuttua?

Muistakaa myös muut asiantuntijapalvelumme, joiden avulla olemmekin auttaneet jo useita yrityksiä erilaissa ongelmatilanteissa. Autamme sinua joustavasti ja luottamuksellisesti mm. erilaisten teknisiin selvityksiin, kalustohankintojen kehittämiseen, kilpailuttamiseen ja johdon konsultointiin liittyvissä asioissa. Lisätietoja löydät sivuiltamme www.fleetbook.fi/konsultointi-ja-asiantuntijapalvelut/  tai kysy lisää meiltä.  Asiantuntijapalvelumme on ovat kohtuuhintaisia ja luottamuksellisia. Olemme saaneet näistä hyvää palautetta, palvelu on koettu erittäin ammattimaiseksi ja kustannustehokkaaksi. Olemmekin olleet mukana ratkaisemassa useita erilaisia haastavia tilanteita kokonaisuuden ja käyttäjien parasta ajatellen. Lisäksi Pasin kautta hoituvat myös kaikki raskaaseen kalustoon liittyvät viralliset tavarantarkastajan HTT lausunnot.

FLEETBook jatkaa kaupallista työtään kalustonhallinnan parissa tiiviimmin taasen elokuussa. Toki heinäkuussakin linjat ovat avoimena niin perinteisellä puhelimella kuin digitaalisestikin. Elokuussa olemmekin mukana taas uudella vauhdilla ja esittelemme jälleen jotain uutta.

Elokuun lopulla olemme mukana Elmian Lastbil -messuilla Jönköpingissä, nähdäänkö siellä?

Kaikille oikein mukavaa ja upeaa kesää!

Elmian messuista löydät lisätietoa: https://www.elmia.se/en/lastbil/