Olemme kuluneen kevään aikana kontaktoineet jo paljon asiakkaita teamimme kanssa. Kaikille teille, ISO KIITOS todella hyvistä keskusteluista, jotka ovat olleet aivan mahtavia. Olemme saaneet paljon näkemystä, palautetta ja ideoita myös kehitykseen. On ollut myös mielenkiintoista huomata, kuinka erilaissa tilanteissa yritykset ovat kalustonsa hoidon suhteen. Joillakin asiaa hoidetaan varsin perinteisillä tavoilla, sen perustuessa pääosin paperi- ja mappimenetelmiin. Tämäkään ei ole välttämättä huono asia, kunhan homma vaan toimii riittävän hyvin kaikilla tasoilla, eikä tähän työhön mene turhaan liikaa aikaa.  On myös yrityksiä, joissa kalustoa hoidetaan jo digitaalisesti kohtuullisen järjestelmällisesti, useimmiten kuitenkin tuotannonohjauksen järjestelmän sivutuotteena.  Yhteenvetona voikin sanoa kevään sadoista keskusteluista, että tilanteet ovat yrityksissä erilaisia, ja kalustonhallinnassa on varmasti kehitettävää, useissa eri yrityksissä. Kalustonhallinta on suuri kuluerä yrityksessä ja sitä voidaan varmasti hoitaa tehokkaammin ja laadukkaammin. Näin myös vältytään ikäviltä yllätyksiltä ja toiminta on laadukkaampaa. Ja samalla on mahdollista säästää kuluissa.

Vielä kiitokset kaikille, joiden kanssa olemme jutelleet. Keskustelut ovat olleet tosi mukavia, ja huumorikin on kukkinut näiden hankalien aikojen keskellä. Erityiset terveiset lähtevät eräälle taholle, joka kertoi upeasti polveilevaan sävyyn, kuinka hän ei osaa edes avata tietokonetta ja meillä rouva hallitsee kaiken, kalustosta alkaen. On kuulemma pysynyt hyvässä otteessa ja hallinnassa!

Jatkamme yhteydenpitoa positiivisin mielin, hyvällä asialla. Kaikille mukavaa Wappua ja kevään jatkoa, ollaan yhteydessä.

 

ps. meiltä saa nykyään myös asiantuntijapalveluita. Viralliset HTT tavarantarkastukset raskaaseen kalustoon kaikkine laitteineen ja myös muutkin asiantuntijapalvelut hoituvat meillä mukavasti.

FLEETBook on omistajan paras kaveri kaluston laadukkaaseen hallintaan ja tiedolla johtamiseen.