Toimintamme kehittyy suunnitellun mukaisesti ja näin helmikuussa FLEETBook on saanut lisää voimaa toimintoihinsa, kun yrityksessä aloitti ensimmäinen työntekijä. Tässä onkin nyt suuri ilo ja kunnia esitellä reipas mies, Jasper Jäntti. Hän tuleekin olemaan asiakkaiden kanssa tekmisissä paljon kalustonhallinnan ja sen kehittämisen parissa. Asiantuntijana FLEETBookilla toimiva Jasper myös opiskelee Slovakian yliopistossa kauppatieteitä ja hänen äidinkielensä on englanti. Näin edistämme FLEETBookia eteenpäin myös Euroopassa.

Jasper on kansainvälinen kaveri, hän viettänyt viimeiset vuodet maailmalla opiskellen ja töitä tehden. Hän harrastaa paljon, mm. kiipeily, lukeminen, matkailu, musiikki ja kalastus kuuluvat monipuolisen Jasperin valikoimiin.

Jasper on hyvin sosiaalinen ja helposti lähestyttävä henkilö. Hänen osaamisensa piilee hänen laajassa kokemuksessa myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä. Hänen asiakaslähtöisyytensä ja ongelmanratkaisu kyvyt varmistavat, että hän lähestyy jokaista asiakastilannetta huolellisesti, positiivisella asenteella ja päättäväisyydelle löytää sopivia ratkaisuja, kaikille osapuolille. Oikeaa asennetta ja reipasta meininkiä Jasperilla, ja FLEETBookin tapaan painotuksena ammattimainen toiminta mukana jatkuvasti. 

Toivotamme Jasperin tervetulleeksi, aivan mahtavaa tehdä kanssasi hyvää työtä paremman kalustonhallinnan eteen!

Jasper Jäntti.
Jasper työskentelemässä.