Kulunut kevät on ollut suurien tapahtumien ja muutosten aikaa. Kansainväliset ikävät tapahtumat ovat vaikuttaneet meihin kaikkiin monin eri tavoin. Jotenkin usein ikävien uutisten keskellä on alkanut tuntua, että paluu tavalliseen, joskus jopa tylsään arkeen olisi aivan parasta, mitä voisi tapahtua.


Vanhan sanonnan mukaan, pian on edessä kesä ja kärpäset. Hyvä niin, kevät onkin ollut FLEETBookin osalta oikein mukavaa aikaa. Myynti on lähtenyt käyntiin mukavasti ja asiakkaiden määrä on kasvanut tasaisesti.  Olemme kevään aikana käyneet useita satoja hyviä keskusteluja ja todenneet, että hyvä kalustonhallinta on tarpeellista ja että sitä ei ole vielä riittävästi käytössä. Olemme saaneet hyvää palautetta sekä järjestelmän kehittämisen osalta että käyttäviltä tahoilta. Meitä on kiitelty siitä, että nyt on järjestelmässä otettu huomioon niin omistajat, johto ja ennen kaikkea helppokäyttöisyys käyttäjille. Tämä kaikki on tehty aina käyttävän yrityksen etuja ajatellen, yhdistäen yrityksen erilaiset tarpeet kalustonhallinnan osalta.

Keskusteluissa olemme saaneet teiltä paljon arvokasta palautetta. Jotkut asiakkaat ovat jääneet hiukan odottelemaan, mitä kesä tuo tullessaan, kun taas osa on päässyt jo kokemaan paremman kalustonhallinnan ensiaskeleet. Eräs käyttäjä on ollut FLEETBookiin niin tyytyväinen, että on todennut, että ”moni asia on helpompaa verrattuna aiempiin malleihin ja kaikki tieto löytyy nykyisin vaivattomasti”.

Nyt on kesä tullut! Tällä kertaa kesä ei tuo mukanaan pelkkiä kärpäsiä, vaan myös kampanjoita. Monilla teknisillä aloilla julkaistaan kesäksi kesäkampanjat, niin meilläkin. Haluamme julistaa paremman kalustonhallinnan ilosanomaa yhä laajemmalle ja edullisemmin.

Tarjoammekin tämän erityisen asiakaslähtöisen FLEETBook -järjestelmän kesän aikana kaikille sopimuksen tehneille koko sopimuskauden ajaksi -40 %, sopimukseen loppuun saakka! Sopimuksen voit tehdä suoraan pidemmäksi aikaa! Kysy myös yrityskohtaisia, koko sopimuskauden mittaisia räätälöityjä erikoistarjouksiamme, joissa kaluston määrä määrittää hinnan sopimuksen loppuun saakka. Tämä malli on useimmiten yritykselle todella edullinen.

Mikäli haluat kokeilla FLEETBookia, ehdotamme teille kesän erikoiskampanjana TRY-OUT sopimusta, jossa sitoudumme molemmin puolin esimerkiksi puolen vuoden aktiiviseen koeaikakäyttöön kiinteällä hinnalla. Jos haluat kuulla tästäkin lisää, ole reippaasti yhteydessä.  💪

Kesä, kärpäset ja kampanjat ovat tulleet! ☀☀☀