Tänä kauniina kesäpäivänä saimme ensimmäisen isomman askeleen kohti FLEETbookin hyvää tulevaisuutta avaamalla nettisivut. Viime aikoina olemme työskennelleet aika tiiviisti tämän digitaalisen järjestelmän kehittämisen parissa, emmekä vieläkään ole valmiita, vaan työ jatkuu. Kuitenkin päätimme julkaista nämä nettisivut, jotta te kaikki pääsette tutustumaan, mitä meiltä on tulossa. Todella paljon minulta on kyselty, mitä tuleman pitää. Tässä siis vastaus, mitä verhon takana on puuhailtu.

Tässä vaiheessa on todella suuri ilo kiittää kaikkia tiimin jäseniä, jotka ovat hankkeen parissa todella aktiivisesti työskennelleet. Meillä on ollut mukana arvostettuja koodareita ja kehittäjiä, asiakkaita, talousihmisiä, visualisteja, graafikkoja ja markkinoinnin henkilöitä. Todella isot kiitokset teille, teette hyvää työtä!

On tärkeää, että olemme saaneet tähän kalustonhallinnan järjestelmään näkemystä kaikilta näiltä henkilöiltä ja aloilta. Näin pystymme luomaan teille, arvoisat Asiakkaat, digitaalisen järjestelmän, joka on aidosti asiakaslähtöinen, helppokäyttöinen ja mikä tärkeintä, tuottaa lisäarvoa liiketoimintaanne! Olemme kaikessa pyrkineet ottamaan aina ensijaisesti tuotannon yritysten tarpeet ja käytänteet huomioon.

Päämäärämme on ollut ihan ensimmäisistä askelista lähtien tuottaa asiakkaalle järjestelmä asiakkaan tarpeisiin. Niin, milloin tämä ensimmäinen askel tapahtui? Idea lähti jalostumaan, kun tutustuin prosessiteollisuuden tuotannon ohjauksen ja hallinnan järjestelmään, prosessiautomaatioon. Tämähän on todella korkealle vietyä tuotannon ohjausta ja tuotannon kaluston hallintaa, vika- ja huoltojärjestelmineen. Ja kaikki siten, että sitä voidaan tutkia käytännössä kaikilla tehtaan tasoilla, periaatteessa miltä tahansa ruudulta. Näissä tilanteissa olin jo nykyisten kontaktieni kanssa ensimmäistä kertaa yhteydessä, voisikohan liikkuvan ja tuotannon kalustoa myös käsitellä saman tyylisesti? Voisiko myös muuta tuotannon kalustoa, missä ei ole näin korkeaa huipputeknologiaa taustalla, myöskin lähteä digitalisoimaan jossakin muodossa, asiakaslähtöisesti? Pian sain jo useilta tahoilta vastauksia, ”tälle on tarvetta”. Tällä tiellä nyt siis ollaan. Ja hyvä on tällä porukalla olla! Työmme jälki tulee olemaan hyvää ja laadukasta digitalisointia kalustolle, jossa on myös ripaus tuota prosessiteollisuuden huipputeknologiaa.

Kaiken ratkaisee kuitenkin Teidän Asiakkaiden vastaanotto. Olemme teitä varten ja kehitämme tätä koko ajan lisää, teidän ehdoillanne. Onkin hienoa, että ensimmäiset sopimukset FLEETBookin käytöstä on jo tehty ennen kuin järjestelmään on koekäytettykään. Toivottavasti otatte rohkeasti lisää yhteyttä, palvelemme teitä enemmän kuin mielellämme, teidän hyväksenne! Kun olemme heti alusta paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa, järjestelmä kehittyy yhä enemmän asiakkaiden tarpeisiin.

Toivottavasti pidätte sivuista ja ollaan reippaasti yhteydessä. Kun haluatte tuotannon kalustonne paremmin hallintaan ja kuluja kuriin, olkaa yhteydessä ilman pienintäkään kynnystä. FLEETBook on teitä varten!

Innostunein terveisin: Pasi Karjalainen