Olemme rakentaneet ja kehittäneet Fleetbook -järjestelmää intensiivisesti ja aktiivisesti viime aikoina. Paljon olemme jo saaneet aikaan ja olemme hyvin lähellä tuotteen hyvää markkinakelpoisuutta. Digitaalisen järjestelmän rakentaminen on kuin talon rakentamista: jotta kaikki toimii ja katto pitää, tulee kaikki rakentaa oikein alusta eli perustuksista lähtien. Näin talo toimii hyvin ja luotettavasti. Ja tämä talo ei valmistu koskaan täysin, vaan aina riittää lisää rakennettavaa.

Näiden parissa teemme töitä, tällä hyvällä ja ammatillisella kokoonpanolla jatkuvasti. Kun olemme riittävän valmiita, avaamme tänne kaikki osaset teidän käyttöönne ja hyväksenne. Fleetbook lanseerataan pian, kun se on valmis auttamaan teitä ja tuottamaan teille lisäarvoa, hyvät asiakkaat. Ensin teemme tuotteen riittävän hyväksi. Olemme nyt jo hyvin lähellä tätä aikaa ja piakkoin tulette kuulemaan meistä lisää.

Yksi todella tärkeä osa-alue Fleetbookissa on viranomaisvelvoitteiden hoito ja niiden dokumentointi. Tien päällä voi vieläkin liikkua kalustoa ja työmailla olla koneistoa, jolle ei ole muistettu tehdä kaikkia asiaankuuluvia tarkistuksia ja velvoitteita. Tästä Fleetbook tulee  huolehtimaan jatkossa. Tavoitteena on luonnollisesti se, että käytössä ei olisi sellaista kalustoa, jonka osalta velvoitteet eivät ole kunnossa. Tämä parantaa yrityksen toiminnan laatua ja toimintakykyä merkittävästi ja estää kaluston velvoitteiden hoitamattomuudesta johtuvat ikävät tilanteet. Yritykselle on tärkeää, että kalusto toimii hyvin ja on sunnitellusti koko ajan tuottavassa käytössä. Tämä on olennaista niin toiminnan luotettavuuden, maineen kuin taloudenkin kannalta.

Viranomaisvelvoitteiden hoidosta saimme oman ydintiimimme kanssa erinomaisen muistutuksen aivan hiljattain.

Eräs osakkaamme huomasi oman auton jääneen katsastamatta. Eipä hätää, konttorille vaan reippaasti, tosin reilu puoli vuotta myöhässä. Ikävän unohduksen päälle tulikin seuraava yllätys. Auto määrättiin ajokieltoon liian kuluneiden jarrupalojen vuoksi. Jarrupalojen kulumisen seurauksena jarrulevytkin olivat kuluneet niin pahoin, että myös ne jouduttiin uusimaan. Kalliiksihan se tuli. Rahanmenon lisäksi reilun kahden viikon jonot korjaamolle aiheuttivat harmaita hiuksia myös järjestelyjen suhteen, jotta arki saatiin ajokiellossa olevasta autosta huolimatta pyörimään.

Yhdessä totesimme, että mikäli tämä auto olisi ollut liitetty Fleetbook -järjestelmään, niin olisi säästynyt paljon rahaa ja ennen kaikkea aikaa ja vaivaa. Ja olisipa vaimokin ollut tyytyväisempi miehensä toimintaan.